Fórum Ostatní chci vysvetleni meho mute ze dne 6.8.2018

Založeno od Barak, Před 2061 dny
Téma je zamknuto
Před 2061 dny

Témat: 4
Příspěvků: 39
Hráč
Zdar, admin kshdahfj mi dal mute na 12 v podstate za nic. Nevim o tom, ze bych svym jednanim jakkoliv porusoval pravidla serveru, poprosil bych vysvetleni (ukazku) na zaklade ktere bylo mute udeleno, diky. Asi si nemuze admin jen tak prijit a dat mute, takze predpokladam, ze k tomu duvod mel, takze to nebude problem. 

EDIT: Ze dne 6.9.2018.. co už no :D
Naposledy upraveno: Před 2061 dny
Like
0
Před 2061 dny

Témat: 6
Příspěvků: 232
Admin
Pozri, dal som ti ban na 7 dní z dôvodu Kyberšikany daného hráča, no prídem na server a už sa mi zase sypalii stiažnosti že do toho hráča naďalej rýpeš, keby si si ušetril tých zbytočných otázok ohľadom jej súkromia mute nedostaneš. Z mojej strany unmute nebude, a budem to len navyšovať, čím viac budeš pokračovať v buzerácii toho dievčaťa, tým viac krát ti ten mute dám. Rešpektuj to alebo bude ban, na jej mieste by sa ti to tiež nepáčilo, ale to zrejme tvoja egoistická povaha nepochopí.

- Khsalfljkdsjv
Like
1
Před 2061 dny

Témat: 4
Příspěvků: 39
Hráč
Jako mě tady nějaky tvoje kecy vubec ale nezajimaji.. to jako tady funguje tak, ze nic nevidis, jen ti nekdo neco napis, protoze otazka "jen ksh ma nudes teda"? mi rozhodne neprijde, ze by nejak porusovala pravidla serveru, takze bych poprosil neco, kde jde jasne videt, ze porusuji pravdila. 
Like
0
Před 2061 dny

Témat: 6
Příspěvků: 232
Admin
Porušovať pravidla nemusíš aby som ti dal mute, stačí mi to ako sa správaš k ostatným, nikto na tvoje sprosté kecy nieje zvedavý, keby si sa pre zmenu choval normálne tak ti mute ani ban nedávam. Začni sa chovať normálne alebo môžeš ďalej plakať za to že "ty nič nerobíš". End of story.
Like
1
Před 2061 dny

Témat: 4
Příspěvků: 39
Hráč
Co je na tom sprostého? Vidíš někde v mých zprávách vůči Jendyx vulgarismy? Nevšiml jsem si.. To ze je to tvoje kámoška, s kterou nevím co máš, to ani vědět nechci. Nevim, jestli bych mel litovat ji nebo tebe.. ale pokud to teda tady funguje tak, ze ona si zavola, hej ksh zase mi pisu, prijd.. a ty mi das mute bez toho, abys mi byl schopnej predlozit neco, na zaklade ceho jsem to mute dostal, tak to mi neprijde uplne v poradku. Kdyz mi ukazes, za co si mi dal mute, tak nemam problem. 
Like
0
Před 2061 dny

Témat: 6
Příspěvků: 232
Admin
TEBE NIČ PROSTE NEJDE VYSVETLIŤ LEBO NEUSTÁLE MELEŠ TO ISTÉ DOOKOLA A SNAŽÍŠ SA DOKÁZAŤ SI NEVINU TÝM ŽE MA KOMPLETNE ZAMOTÁVAŠ DO TVOJICH SLOVNÝCH HIER A PREŠMYČIEK, NEMÁM NÁLADU ANI ČAS NEUSTÁLE RIEŠIŤ TEBA, LÁSKAVO ZAČNI TO DIEVČA KOMPLETNE IGNOROVAŤ INAK TI DÁM PERMU A VYKAŠLEM SA NA CELÉ TIETO SPROSTOSTI PRETOŽE TY SI NEVIEŠ DAŤ POVEDAŤ.
Like
1
Před 2061 dny

Témat: 4
Příspěvků: 39
Hráč
Jaký presmycky? Já tu po tobě od zacatku chci jen jednu jedinou vec.. Vec nebo spis muj prohresek, za ktery si mi dal mute.. Urcite mas nejaky harmonogram co a jak trestat, ne jen jak se ti zachce. Takze si myslim, ze by nemel byt zadny problem mi tu proste ukazat, za co jsem dostal mute, to je vse, co bych rad dostal. Takze nevim o jakym zamotavanim mluvis.. 
Like
0
Před 2061 dny

Témat: 6
Příspěvků: 232
Admin
Som povedal už veľa krát, zrejme dosť nevnímaš, daj tomu dievčaťu pokoj a prestaneš byť trestaný.
Like
1
Před 2061 dny

Témat: 4
Příspěvků: 39
Hráč
Chapes, ze to neni zadny dukaz? ja nechci vedet, co mam delat, abych prestal byt trestany.. ja chci vec, za kterou jsem ted dostal mute na 12 hodin. V pravidlech je napsano za co je jaky trest.. je pro tebe opravdu tak tezky mi tu dat screen, za co jsem dostal to mute? Chci proste vedet, co ty beres jako urazeni hrace, dnes jsem rozhodne nepsal nic urazejiciho, co by cloveka, ktery uz vysel školku melo nějak urazit. Ty máš ale jinej názor, proto chci vidět konkrétní příklad, na to mám si myslím právo. A jako admin, který nebanuje jen jak se mu chce, bys měl vědět, proč a za co konkrétně si mě zabanoval. To že ty to pořád zobecnuješ, je věc další. Ale nezajímají mě jiný dny, zajímá mě dnešek. Snad už se chápeme, díky za odpoveď. 
Like
0
Před 2061 dny

Témat: 6
Příspěvků: 232
Admin
Prečítaj si ešte raz môj predošlí post, a láskavo už prestaň nariekať. Keby si bol ako normalny hráči tak ťa netrestám, taktiež už si nehorázne veľa krát porušil pravidlo "nerešpektovanie nariadenie člena AT".
- Moje nariadenie bolo aby si sa už v chate nezmienoval ohľadom hráča Jendyx6023 a ty si ho nerešpektoval už po minimálne 5x.

Dúfam že ti to ako tvôj "dôkaz" ktorý tak hrozne moc potrebuješ stačí.
Naposledy upraveno: Před 2061 dny
Like
1
Téma je zamknuto
Celkem je online 0 uživatelů webu.
Celkem je online 0 hráčů na serveru.
Chat
Před 7 dny
jdu na server stepo
Před 16 dny
:D zelenicitron je ofline ale vidim ho
Před 17 dny
kdyz nikto neprid jenom stepa party bude 15:11
Před 17 dny
pride nekdo
Před 18 dny
Já taky přijdu
Před 20 dny
uz se tesim na oslavu
Před 20 dny
Já taky přijdu
Před 20 dny
Beru pití a něco na grill
Před 20 dny
UwU
Před 21 dny
jump2 OwO
Před 22 dny
bude to o 14:10 az 14:25 11.4
Před 22 dny
kk
Před 24 dny
v 11.4 mam narodeniny moje meno TobiasaRafael81 bude party pozývam vas všetkých
Před 24 dny
tady tobi
Před 30 dny
uni :o
Před 37 dny
Huh.. o-o

Přihlásit se

Jméno ve hře:
Heslo:
Přihlásit se

IP adresa serveru

1.19

Nevíte, jak se připojit?

Nahraný čas:
Naposledy ve hře:
Naposledy na webu: