Fórum Návrhy na zlepšení Despawn

Založeno od gobble9, Před 2785 dny
Před 2785 dny

Témat: 9
Příspěvků: 170
Hráč
Ahoj,

Z tvého příspěvku vyplívá kdo zníčí truhlu ihned mu udělit trest, Bylo to tu několikrát zmíněno a bylo ihned zamítnuto

a proto Prosím o LOCK

S pozdravem

/Dark-Gunner
Naposledy upraveno: Před 2785 dny
Like
0
Před 2785 dny

Témat: 4
Příspěvků: 29
Hráč
Já osobně jsem na tomto serveru rád hrál proto jsem si koupil i VIP ale od té doby sleduju značné zhoršení. Časté lagy, výpadky a ztrácení itemů při craftingu (díky kombinaci lagu a ground clearu). Určitě by to chtělo implementovat něco co zpříjemní hraní survival modu.
Like
Před 2785 dny

Témat: 1
Příspěvků: 7
Hráč
Napsal sem  že je třeba upozornit hráče na jeho konání, a nebo udělit trest. Pointa je v tom, je třeba hráče upozornit na jeho činy, nebo udělit trest při opakovaném ničení truhel (které by lagovalo server) i po upozornění. Napsal jsem to jako reakci na tvůj příspěvek (konkrétně tvůj komentář "Lidi často vyhazují veškerý bordel a pak to laguje server"), a jestliže si mužeš dovolit toto tvrdit, tak určitě pro to máš i důkazy, a. znáš nicky hráčů co toto dělají a tudíž je mužeš nahlásit vedení serveru, aby je upozornily na toto jejich chování, v případě že důkazy o tom že se hráči dopouštějí něčeho co laguje server nemáš, tak to jako argument ztrácí veškerou váhu. Nicméně diskuze o trestání za ničení truhel s věcmi nebo pouhé házení věcí na zem není předmětem této diskuze, a proto se k tomu nebudu dále vyjadřovat. Dále žádám jako zakladatel této diskuze aby se debatovalo pouze o záležitosti s návrhem o prodloužení intervalu pro despawnování itemů. Díky G9.
Like
0
Před 2785 dny

Témat: 15
Příspěvků: 305
Hráč
Tak lagy se dají vyřešit restartem mapy ... survival konkrétně jede při množství 22lidí průměrně na 120% výkonu. A nejvíce lagů způsobuje generování pohybu pro zvířata/vesničany .. takže v podstatě tím že lidi staví automatické farmy na maso nebo iron golemy tak to laguje server největší mírou. 
A budu tady hnusnej ale já osobně jsem (i když  jsem nebyl mod/admin) umřel jen málokdy a ještě k tomu z 95% kvůli vlastní blbosti ... prolézáním podzemí bez světel, nesmyslné vrhnutí se mezi nepřátele, atd..
Je to survival a ačkoliv je to nepříjemné tak podle mě k survivalu patří občasná ztráta věcí. Neznám žádnou surovinu která by nebyla nahraditelná včetně diamantů nebo smaragdů.
Takže za mě je tento návrh zcela zbytečný, navíc lze si uložit home -> portnout se do skladu -> vypráznit inv -> port na home -> následné kopání -> smazáni home -> vytvoření home -> znovu port domu a stále znovu dokola.
Murphy a Any na střídačku prokopali chodbu přes celýserver a pokud vím tak nezemřel nikdo z nih ani jednou  http://www.realcraft.cz:8888/  (3300,X,11000)  začátek spodku chodby.

A pokud si rozkopu truhlu plnou něčeho co mi nestojí zato abych si na to dával pozor a přemístil to ještě předtím tak je to dost možná nepotřebný nebo alespon ne příliž důležitý materiál. A pokud si omylem zničím truhlu ve které jsem měl něco důležitého tak  si vlezu do toho shluku itemů a v invu čapnu truhlu plácnu ji na zem a jen shiftem přehazuji celé sloty z invu do truhly ... dá se to stihnout za 15-20s.
Like
0
Před 2785 dny

Témat: 1
Příspěvků: 7
Hráč
Další názor co se tu objevil, díky za něj. Mám to brát zase tak, že když se to nestalo tobě, tak se to nestává ani ostatním hráčům ? Nejde o to, že já nebo ostatní hráči nedávají pozor, ale někdy se to prostě stane, a zbytečná penalizace v podobě ztráty itemů, je zcela zbytečná -
stejně jako tak častý despawn.
Zatím se tu vyjádřilo pár lidí, a z toho jsou 3 (se mnou 4+nepočítám hráče co se tu nevyjádří) hráči kterým se to stává.
Poznámka :"Je to survival a ačkoliv je to nepříjemné tak podle mě k survivalu patří občasná ztráta věcí." je sice fajn, ale je to také typ hry (mód) kde se v "klidu" staví, a získávají věci. Ztráta věcí k survivalu jístě patří, ale měla by být přirozená, třeba jako smazání věcí po výbuchu, nebo uhoření v lávě. Rozhodně ne úmyslné a časté mazání, kvůli lagům, které jsou stejně způsobeny něčím jiným. Např. v singleplayeru ty věci po smrti taky nemizí tak rychle (v případě že při smrti nebyl ničivý element). Proto nevim, proč by to mělo být jako součást hry v multiplayeru, když to nemusí být nutně součást hry. Koneckonců, nechci docílit toho aby se plugin na auto-mazání (myslim že se to jmenuje clearlag) zrušil, ale pouze o prosloužení intervalu despawnu. Díky G9.
Like
0
Před 2785 dny

Témat: 15
Příspěvků: 305
Hráč
Problém s temi lagy bude takového rázu "odstraníš největší zátěž a objeví se nová největší zátěž" 
Také jsme při Wipe na 1,9 nastavovali server na těžší obtížnost, FreeWall chce aby takto server fungoval a já s ním souhlasím aktuálně jsou nastavena nějaká pravidla/obtížnost. Podle mě by měla být  obtížnost hraní na serveru tak jak je aktuální popř. ještě přitvrdit. 
Mě to příjde prostě jako  blbost ale server tak funguje 180 dní na tomto systemu tvrdosti vůči hráčům, najednou je potřeba změnit  DMG od monster,  protáhnout despawn itemů ... obecně to vypadá tak že se snažíš/te zlehčit  hru  a to já nepřijmu.
Přidání /back pro hráče je zlehčení hry .. prodloužení despawnu je zlehčení hry a to že v singlu se věci despawnou za delší časový úsek je jen omluva pro tvůj návrh toto je jiný režim hry, navíc berte to i z pohledu hráčů kteří již mají enchant  dia armor atd ... pro ty je to zase lehké, my jsme museli rozhodnout jakou obtížnost nastavíme aby to bylo pro obě strany co nejspravedlivější. Sice pro "začátečníky" to je trošku hard s občasnou strátou věcí ale až budete mít i vy lepší armory/zbraně (tj tak 35h hraní) tak to pro vás bude stejně easy jako pro současné "top" hráče. 
Like
0
Před 2784 dny

Témat: 1
Příspěvků: 7
Hráč
Opět zareaguji na větu kterou jste použil : "najednou je potřeba změnit  DMG od monster,  protáhnout despawn itemů ... obecně to vypadá tak že se snažíš/te zlehčit  hru  a to já nepřijmu.Přidání /back pro hráče je zlehčení hry" .

-Takže, DMG od monster -> o tom sem se já nikdy nezmiňoval, že bych s tím chtěl jakkoliv manipulovat tzn. jsem pro aby to zůstalo tak jak je.

- Přidáním /back pro hráče -> ani to jsem nezmiňoval ve smyslu aby se to povolilo pro hráče. Na to máte svůj systém, který povoluje /back pro hráče co si koupí vip. Proti tomu nic nemám, to je vaše volba.

- Protáhnout despawn itemů -> toto je jedinná věc které bych chtěl docílit při tomto návrhu/sporu. Není to zjednodušování, je to prostě jenom vrácení hry do normálu, tak jak by měla být. Nejdřív byl problém v tom že je to kvůli lagům, to sem vyvrátil, a teď se teda ukázalo, že to neni kvůli lagům, ale vlastně kvůli tomu, že vedení serveru hráčům úmyslně hru ztěžuje a bere věci. Je vážně takový problém, místo jedné minuty na despawn nastavit aspoň třeba jenom 2 minuty ? Příjde vám ta jedna minuta navíc jako nepřípustně zjednodušení hry ?? Díky za projevený názor, avšak já ten svůj budu prosazovat do chvíle dokud nezískám oficiální názor a vyjádření v příspěvku někoho z majitelů. Díky G9.
Like
Před 2784 dny

Témat: 21
Příspěvků: 174
Hráč
Fajn teda, vidím že toto je zbytočný spor ktorý sa dá ľahko vyriešiť, neni to poprvé čo na server bol zavedený plugin ktorý itemy zabitého hráča presunie to chesty ktorá bude na svojom mieste stáť uzavretá po dobu 3 minúty, potom sa buď odomkne na prístup komukoľvek alebo úplne zmizne z hry. Je to odomňa menší návrh ako vyriešiť ten váš spor s despawnom a nebude to lagovať server.

S pozdravom _Sassík.
Like
Před 2784 dny

Témat: 15
Příspěvků: 64
Hráč
Podle mě dobrý nápad až na to že kde by se ta chestka oběvovala.
Naposledy upraveno: Před 2784 dny
Like
0
Před 2784 dny

Témat: 21
Příspěvků: 174
Hráč
nizlerTV napsal:
Podle mě dobrý nápad až na to že kde by se ta chestka oběvovala.



žeby na mieste kde ten hráč umrel ? ;)
Like
0
Celkem je online 0 uživatelů webu.
Celkem je online 0 hráčů na serveru.
Chat
Před 8 dny
jdu na server stepo
Před 17 dny
:D zelenicitron je ofline ale vidim ho
Před 18 dny
kdyz nikto neprid jenom stepa party bude 15:11
Před 18 dny
pride nekdo
Před 20 dny
Já taky přijdu
Před 21 dny
uz se tesim na oslavu
Před 21 dny
Já taky přijdu
Před 21 dny
Beru pití a něco na grill
Před 21 dny
UwU
Před 22 dny
jump2 OwO
Před 23 dny
bude to o 14:10 az 14:25 11.4
Před 24 dny
kk
Před 25 dny
v 11.4 mam narodeniny moje meno TobiasaRafael81 bude party pozývam vas všetkých
Před 25 dny
tady tobi
Před 31 dny
uni :o
Před 39 dny
Huh.. o-o

Přihlásit se

Jméno ve hře:
Heslo:
Přihlásit se

IP adresa serveru

1.19

Nevíte, jak se připojit?

Nahraný čas:
Naposledy ve hře:
Naposledy na webu: