Fórum Návrhy na zlepšení Despawn

Založeno od gobble9, Před 2802 dny
Před 2802 dny

Témat: 1
Příspěvků: 7
Hráč
Zdravím,
​ chtěl bych požádat, nebo navrhnout  prodloužení intervalu pro despawn itemů. Nevim jestli je to aktuálně 1 minuta, nebo tak nějak, ale je to strašně blbý a nepraktický. Chápu že tím chcete zamezit lagům, ale kolikrát se stane, že se na zemi objeví tolik itemů, aby to nějak zalagovalo server ? Kdyby jste nastavily mazaní itemů aspoň 1 za 5 minut tak by to bylo v pohodě, ale tak často je to špatný, vzhledem k tomu že hráči nemají práva na /back. Např.: Když jde někdo těžit, a má skoro plný inventář a v jeskyni ho něco zabije, tak než si stihne pro ty věci dojít tak zmizej. Zbytečně, (server to ani nepozná) a akorát to někoho nas*** . Myslím že nejsem sám kdo u toho pc nemuže sedět nepřetržitě, a musim občas odběhnout, a když mě během tý chvíle něco zabije, tak mám smůlu, protože tam ty věci už nejsou... Čekám na názory. Díky G9.
Před 2802 dny

Témat: 4
Příspěvků: 29
Hráč
souhlasím sice jsem VIP (velmi inteligentní packal) ale tohle by určitě nebylo špatné. Možná ještě by byla dobrá info zpráva v chatu že za 1 minutu dojde k despawnu.
Like
Před 2802 dny

Témat: 13
Příspěvků: 149
Hráč
dal bych taky despawn na dlouho když zemřu a doldu tak za minutu a věci nikde
Like
Před 2802 dny

Témat: 9
Příspěvků: 170
Hráč
Dobrý den,

Despawn na 1 minutu stačí, někdo rozbije sklad o velikosti 20 truhel plný bordelu a zalaguje to server.
Možná bych to prodloužil o 30 sekund. Jinak myslím že minuta stačí. Věci se despawnou pouze načteném chunku [chunk 16x16]

S pozdravem

/Dark-Gunner
Like
0
Před 2802 dny

Témat: 1
Příspěvků: 7
Hráč
Kolikrát se stalo, že by někdo rozbil sklad o velikosti 20 truhel ? Určitě  se nedá mluvit o častém výskytu, na rozdíl od ztráty itemů hračů, kterým se to stává každý den. Děkuji za projevený názor, nicméně si stojím se za tím že častý despawn přinese více škody než užitku, a že 30 sekund navíc není takový rozdíl. Díky G9 .
Před 2802 dny

Témat: 0
Příspěvků: 2
Hráč
Chtěl bych vidět někoho kdo rozbije sklad o veliskosti 20 truhel to je první věc,druhá věc je že časový úsek 1 minuty nebo potažmo + 30 co tu zaznělo není moc silný argument a ani odpovšdí k tématu,hráči co se tu momentálně do teď zůčastnili konverzace jsou pro aby se to změnilo,doopravdy by to chtělo časový úsek zvýšit minimálně o 300% nebo hráčům povolit příkaz /back.Upřímně vedení by mělo naslouchat svým hráčům a činit je spokojenými,toť můj názor.Interval 1 minuty je velice málo.
Like
Před 2802 dny

Témat: 1
Příspěvků: 34
Hráč
Stávalo  se mi to zezečátku , když jsem byl nový, nezkušený, prostě pitomec , kopal jsem v dolech  o kus dál a něco mě zabilo, nebo jsem někam šel a taky mě to zabilo.. prostě jsem přišel jak o exp tak i o věci.. a to pro mě bylo drahocený, ale  zase uznám že jsem pitomec a že to byla moje vina.. měl jsem mít lepší armor, nebo dražší věci si nechat doma.. častěji vysypat inventář do truhel
Když jsem měl vip tak to je jasný /back,, ale výhody nebaví.. musí to být obtížnější, jen pro silné, postupem času se to naučíš..
Už jsem dlouho neumřel.. natož abych přišel o všechny věci...necourej v pustině odkud se neumíš vrátit...  nebo neodcházej od PC když kopeš někde v dolech.. jsou tam přišery.. nebo se zakopej.. kostky kolem sebe.. někam do hloubky.. když jdeš pryč.. nebo to vypni když jdeš pryč..
Já nevim.. o mizení itemů po nejaké době despawn jak říkáš.. rozhoduje asi správce.

Že to laguje? T snad laguje celou dobu od začátku co spustili novou mapu.. prej dočasný řešení pro 30 hráčů v survivalu.. no a už to zůstalo.. a asi i zůstane.. a přesto to laguje..? laguje láva.. laguje vodopád.. lagujou dokonce i slepice.. i redstone obvody...tak lagujou i itemy.. když rozbiješ sklad...já sklady nerozbíjím a kdo jo tak je pitomec, třeba neví že to laguje server.. a nebo to dělá schválně.. jsou dvě skupiny hráčů
Like
Před 2802 dny

Témat: 9
Příspěvků: 170
Hráč

Lidi často vyhazují veškerý bordel a pak to laguje server + ty vaše farmy o velikosti 150 slepic atd pořádně lagují server. a [Manažer]Maniak kvuli vám nebudou za dalších 2500 kč kupovat Další CPU %. a Server není zadarmo to si pamatuj. 

S pozdravem

/Dark-Gunner
Like
0
Před 2802 dny

Témat: 0
Příspěvků: 2
Hráč
No jo ale s tím měl počítat,jestli chtěl udělat server pro lidi tak že ho to bude něco stát,viz například nekřesťanský VIP.Za cenu toho VIP máš nový CPU za chvíli,a jestli to dělá pro prachy aby z toho sám něco vytěžil měl zvolit jiný typ vydělávání toť vše co k tomu mohu dodat. =)

Jinak mě je jedno jak totu vedete ale s takovýmto zacházením s hráči typu cituji: "Nebudeme kvůli vám dokupovat komponenty atd." to moc dlouho serveru nevydrží aby na něm stále někdo byl.Až se vám to jednoho dne zboří do základů nebo někdo udělá chybu nastavení tak poznáte že naverbovat hráče zpět není lehké,už spoustá dobrých serverů takto zanikla,a z větší části kvůli  tomu že nenaslouchala těm,pro které ten server  "zprostředkovávala".
Naposledy upraveno: Před 2802 dny
Like
0
Před 2802 dny

Témat: 1
Příspěvků: 7
Hráč
Ani to není argument proti původnímu návrhu. Pakliže máte důkazy pro to že si hráči ničí vlastní truhly, nebo že vyhazují takové množství itemů které je schopné zalagovat server (nemyslím si že je to skutečná příčina lagů na serveru), tak je třeba upozornit hráče na jeho konání, a nebo ihned udělit trest. V každém případě je to problém serveru, a nikoli hráčů kterým to přidělává problémy. Díky G9.
Like
0
Celkem je online 0 uživatelů webu.
Celkem je online 0 hráčů na serveru.
Chat
Před 25 dny
jdu na server stepo
Před 34 dny
:D zelenicitron je ofline ale vidim ho
Před 35 dny
kdyz nikto neprid jenom stepa party bude 15:11
Před 35 dny
pride nekdo
Před 36 dny
Já taky přijdu
Před 38 dny
uz se tesim na oslavu
Před 38 dny
Já taky přijdu
Před 38 dny
Beru pití a něco na grill
Před 38 dny
UwU
Před 39 dny
jump2 OwO
Před 40 dny
bude to o 14:10 az 14:25 11.4
Před 40 dny
kk
Před 42 dny
v 11.4 mam narodeniny moje meno TobiasaRafael81 bude party pozývam vas všetkých
Před 42 dny
tady tobi
Před 48 dny
uni :o
Před 55 dny
Huh.. o-o

Přihlásit se

Jméno ve hře:
Heslo:
Přihlásit se

IP adresa serveru

1.19

Nevíte, jak se připojit?

Nahraný čas:
Naposledy ve hře:
Naposledy na webu: