Fórum Nábor členů AT Přihláška: kozlikzd - 7.10.2015 - PŘIJAT

Založeno od kozlikzd, Před 3132 dny
Téma je zamknuto
Před 3132 dny

Témat: 1
Příspěvků: 5
Hráč
Zdravím vás, tak nakonec tu máte i ode mě přihlášku, tak si něco málo počtete.
  • Něco o mě

Jelikož nemám zájem roztrubovat vše, tak ten kdo mě zná, tak si to dokáže doplnit. :-)No říkají mi převážně Kozlíku a tuhle přezdívku si držím asi 6 let, tak převážně na jiné věci nereaguji. Bydlím v takovém městě kde jezdí dohromady 20 linek MHD a máme tu jen autobusy. Dále kde bydlím, tak tu máme i nádraží s dobrým spojením, tak si nemohu na nic stěžovat. Za necelý rok mi bude 18 let, ale nějak to moc neřeším. Důležité je zdraví a zábava. Dále jsem zatím administrátorem na SAMP serveru Reálný Život. Nevím co bych vám ještě o sobě napsal no, ale pokud bude potřeba, tak doplním.
  • Minecraft historie

Moje minecraft historie? Úplně jednoduchá. Začal jsem hrát minecraft ke konci verze 1.7.3 no a za týden hned byla verze 1.8. Hrál jsem singl a ten mě moc nebral, tak jsem začal hrát na nějakém serveru a vydržel jsem u toho asi 3 měsíce. Potom jsem měl nějakou tu přestávku. No a potom jsem si řekl, že budu hrát módovaný minecraft “Industriál craft 2” na serveru Netfire.cz. Znal jsem tam spoustu lidí a hrál jsem na tom serveru přibližně 2 roky, ale server byl z nějakých důvodů zastaven. Sice mě to i trochu mrzelo, protože to byl vlastně server, kde byla komunita na úrovni, protože tam byl zaveden whitelist. Více mě asi nenapadne.
  • Zkušeností s administrací serveru

Zkušenosti z administrací serveru jsou minimální. Nejdříve jsem měl nějaký server s kamarády pro zábavu, ale pak nás to přestalo bavit. No a po nějaké době jsem byl přemluvený, že si založíme server dohromady s Fixedem a ADSW. Naše administrace byla úplně výborně rozvrhnutá. Nejdříve jsem zajišťoval první věci já, aby server se vůbec nějak spustil, no a potom se do této věci dál dal náš chytrý ADSW. Dále vypadala naše administrace s Fixedem způsobem, že ADSW se staral o technické věci a já s Fixedem jsme se nudili. Kdo nás zná, tak ví, jak to dopadne, když si Fixed a já hrajeme. Příkazy s world editem a další příkazy bych si musel připomenout, protože jsem je už nějakou tu dobu nepoužil.
  • Proč bych se měl zrovna stát členem AT Realcraftu

Jelikož mi byla nabídnuta možnost podat si přihlášku, tak jsem váhal, ale jeden člověk mě nějak pomohl se rozhodnout. Rád bych se pokusil nějak pomoci k rozvoji serveru a nebo i třeba pomoci hráčům, když by si nevěděli rady a dohlížet na pořádek na serveru. Už jsem před tím trochu pomohl něco postavit na serveru, než se server spustil veřejně, tak doufám, že to bylo k něčemu. Jinak nevím, co bych vám dokázal nabídnout pro server.
  • Ostatní

Jelikož jak je u mě zvykem, tak jsem lenivý a což znamená, že jsem si nějak nehrál s kreativitou přihlášky. Jen jsem se snažil, aby byla přihláška přehledná a stručná.Wall a Maniak mě znají, tak se nechci nějak rozepisovat. :-D. Bude-li potřeba něco doplnit, tak doplním.
S pozdravem Kozlík.
Naposledy upraveno: Před 3132 dny
Like
0
Před 3132 dny

Témat: 42
Příspěvků: 216
Hráč
Ano
Like
0
Před 3131 dny

Témat: 76
Příspěvků: 310
Manažer
Zkušenosti s MC a alespoň nějaké zkušenosti s vedením serveru, za mě ANO.
Like
0
Před 3131 dny

Témat: 42
Příspěvků: 216
Hráč
Přijat k pohovoru.
​Sleduj další informace na webu.
Like
0
Téma je zamknuto
Celkem je online 0 uživatelů webu.
Celkem je online 0 hráčů na serveru.
Chat
Před 13 dny
jdu na server stepo
Před 22 dny
:D zelenicitron je ofline ale vidim ho
Před 23 dny
kdyz nikto neprid jenom stepa party bude 15:11
Před 23 dny
pride nekdo
Před 24 dny
Já taky přijdu
Před 26 dny
uz se tesim na oslavu
Před 26 dny
Já taky přijdu
Před 26 dny
Beru pití a něco na grill
Před 26 dny
UwU
Před 27 dny
jump2 OwO
Před 28 dny
bude to o 14:10 az 14:25 11.4
Před 28 dny
kk
Před 30 dny
v 11.4 mam narodeniny moje meno TobiasaRafael81 bude party pozývam vas všetkých
Před 30 dny
tady tobi
Před 35 dny
uni :o
Před 43 dny
Huh.. o-o

Přihlásit se

Jméno ve hře:
Heslo:
Přihlásit se

IP adresa serveru

1.19

Nevíte, jak se připojit?

Nahraný čas:
Naposledy ve hře:
Naposledy na webu: