Fórum Nábor členů AT Přihláška: Shadenka_ 7.10.2015 - PŘIJAT

Založeno od Shadenka_, Před 3132 dny
Téma je zamknuto
Před 3132 dny

Témat: 4
Příspěvků: 20
Hráč
Zdravím, měla bych zájem se stát součástí vašeho A-Teamu na tomto serveru, proto si tuto přihlášku podávám.

NĚCO O MNĚ
  • Moje pravé jméno je Barča a je mi 16 let. Koho by to zajímalo, tak nesnáším, když mi někdo říká Bára :D Celé dětství jsem bydlela v Praze, teď však bydlím nedaleko od Prahy, ale stále se za pražáka považuji, protože tam trávím veškerý svůj čas. Chodím na školu v Praze a to na všeobecné gymnázium do druhého ročníku. Můj největší koníček je hlavně tanec, kterému jsem se věnovala už od dětství a momentálně čtvrtým rokem tancuji cheerleading. Mezi mé další záliby patří samozřejmě PC hry a mezi mé nejoblíbenější patří právě Minecraft, GTA SA, GTA V, Mafia 1 a 2, dále velmi ráda chodím fandit a užívat si tu skvělou atmosféru na hokejové západy, které navštěvuji několikrát do měsíce.

 
MINECRAFT HISTORIE
  • Moje  Minceraft historie je poměrně dlouhá, ale málo si z ní pamatuju. Bohužel si přesnou verzi mého začátku nepamatuji, protože jsem v té době ani nevěděla, že něco takového existuje, ale začala jsem tak před 3-4 roky. Mezi můj první server patřil ČeskejPařan – Build, poté Creative, nyní Public, na který mě vzal můj kamarád ze třídy, a mně se ta hra začala líbit. Později jsem si koupila originální Minecraft a začala hrát aktivně. Mezi mé další aktivně hrané servery patří GameTeam a iCrafting. Myslím si, že jsem hráč bezproblémový, když se objeví nějaký konflikt, tak ho řeším v klidu, ale moc se mi jich zatím nestalo. Nejraději mám servery klasické Survival, moc nemusím takové ty aktivity navíc, jako jsou třeba frakce, ale raději si na serveru něco postavím, někdy však nepohrdnu i minihrám. Několikrát jsem měla od Minecraftu pauzu, ale poslední dobou mě to zase chytlo, hlavně kvůli vašemu serveru a tomu, že tam většinu lidí znám se SAMPu.

 
ZKUŠENOSTI S ADMINISTRACÍ SERVERU:
  • Jako můj největší úspěch asi beru administrování na serveru iCrafting. Nejdříve jsem se úspěšně stala moderátorem, poté jsem povýšila i na admina. Skončila jsem kvůli nástupu na novou školu, tedy kvůli nedostatku času na hraní. Teď už jsem si zvykla a myslím si, že jsem schopna zvládat obojí, i když někdy to opravdu nejde.

 
PROČ BYCH ZROVNA JÁ MĚLA BÝT ČLENEM AT
  • Jinak bych vám mohla nabídnout milý přístup k hráčům, chuť odpovídat na hloupé dotazy, doufejme, že i vysokou aktivitu, veškeré příkazy znám z mého administrování a minulých serverů a když tak nemám problém se ostatní doučit. A proč bych zrovna já měla být členem AT, tak podle sebe si myslím můžu dovolit říct, že mě vždy měli hráči rádi a já je, takže to dohromady fungovalo.

 
OSTATNÍ
  • Na závěr bych ještě chtěla poděkovat Maniakovi a Fixedovi, kteří mě do přihlášky motivovali. Dále bych chtěla poděkovat všem, kteří došli až do konce a rozhodnutí nechám samozřejmě na vašem uvážení. Těším se na případnou spolupráci.

Like
0
Před 3132 dny

Témat: 42
Příspěvků: 216
Hráč
Jelikož jak píšeš, tak máš zkušenosti i s něčím větším než jen s pozicí hráče, každopádně vše se ukáže na pohovoru. ANO
Like
0
Před 3131 dny

Témat: 76
Příspěvků: 310
Manažer
Zkušenosti s moderováním i adminováním, takže za mě ANO.
Like
0
Před 3131 dny

Témat: 42
Příspěvků: 216
Hráč
Přijat k pohovoru.
​Sleduj další informace na webu.
Like
0
Téma je zamknuto
Celkem je online 0 uživatelů webu.
Celkem je online 0 hráčů na serveru.
Chat
Před 13 dny
jdu na server stepo
Před 22 dny
:D zelenicitron je ofline ale vidim ho
Před 23 dny
kdyz nikto neprid jenom stepa party bude 15:11
Před 23 dny
pride nekdo
Před 24 dny
Já taky přijdu
Před 26 dny
uz se tesim na oslavu
Před 26 dny
Já taky přijdu
Před 26 dny
Beru pití a něco na grill
Před 26 dny
UwU
Před 27 dny
jump2 OwO
Před 28 dny
bude to o 14:10 az 14:25 11.4
Před 28 dny
kk
Před 30 dny
v 11.4 mam narodeniny moje meno TobiasaRafael81 bude party pozývam vas všetkých
Před 30 dny
tady tobi
Před 36 dny
uni :o
Před 43 dny
Huh.. o-o

Přihlásit se

Jméno ve hře:
Heslo:
Přihlásit se

IP adresa serveru

1.19

Nevíte, jak se připojit?

Nahraný čas:
Naposledy ve hře:
Naposledy na webu: