Fórum Nábor členů AT Přihláška: GetRekt 29.9.2015 - PŘIJAT

Založeno od GetRekt, Před 3140 dny
Téma je zamknuto
Před 3140 dny

Témat: 12
Příspěvků: 211
Hráč
Něco o mě.

Ahoj,jmenuji se Lukáš,pro kámoše na TeamSpeaku či ve hře jsem CoNty,GetRekt.Někdy i samozřejmě vulgárně nazýván.Pocházím z Východnich Čech,kde jsem se narodil. Narodil jsem se ve městě,a do svých přibližně 12let jsem zde vyrůstal. Bydleli jsme v panelovém domě. Po té mamka čekala mojí mladší sestru,a tak jsme si řekli,že by jsme měli koupit nějaký dům,a přestěhovat se. Což se také stalo. Přestěhovali jsme se na vesnici do rodinného domu. Našel si nové kamarády,trávil noci venku. Do školy jsem dojížděl hned vedle do vesnice,kde jsem dokončil 9tý ročník. A podal si přihlášku na Kuchaře. Který bohůžel nevyšel podle mého očekávání. Jak šli měsíce dál,podal jsem si novou přihlášku,tentokrát na jiný obor,který se týkal Kominictví. Po pár problémech se školou,jsem zase ukončil studium,a přešel úplně na jinou školu. Aktuálně jsem ve třetím ročníku,Střední školy,a letos mne čekají závěrečné testy.

Jsem lehce cholerický,a výbušné povahy. Ale zase mám rád pořádek. Uznávám hlášku,kterou řekl náš bývalí prezident Havel " Člověk by se měl chovat tak, jak si myslí, že by se měli chovat všichni. "( Pokud by chtěl někdo zjistit o mne něco více,může navštívit sekci " Představte se " http://www.realcraft.cz/forum/topic/6-getrekt " kde jsem se v krátkosti rozepsal o své osobě. )

Historie na Minecraftu.

Minecraft hraji přibližně 3-4 rokem. Nevím přesně,jelikož na tohle mám špatný pamatovák. Každopádně začátky pro mne byli strášně. Často jsem byl obětí šikany,ze strany Creeperů,Skeletonů,či pavouků. Až po několika měsících jsem se o hru začal zajímat více. Naučil se craftit ( Ikdyž si některé itemy nepamatuji,a musím použít některé ze stránek ). Jak šel čas,začal jsem hrávat minecraft s Crůtou,a později se k nám samozřejmě přidal i Murphy. A řeknu Vám jedno. Tuhle partu lidí bych za nic nevyměnil.
Díky lidem,se kterýma dnes hraji mě tato hra baví tak 100x více. Z minecraftu mám asi nejradši stavění,a vytváření staveb. Ale spíše Medieval stylu. Dodal bych,že neumím vůbec pracovat s Ruditem,a vším okolo automatizace. Pokud někdo bude mít problém se zapojením farmy,mne z toho vynechte.

Zkušenosti s administrací jiného serveru.

Abych se přiznal,mé zkušenosti s administrací jsou nedostačující. Byl jsem administrátorem krátkou dobu,protože jsem se nechal lehce vytočit,a svá práva jsem odevzdal Majiteli serveru. Každopádně rád se přiučím něčemu novému.

Proč bych měl být zrovna já členem ATeamu.

Jak jsem psal výše,umím si udělat pořádek,a nenechám si s*át na hlavu,jak někteří admini z ostatních serverů. Hráči by měli často jít Administrátoroj,či moderátoroj příkladem, a nemám rád,když si kolikrát lidi z těchto " Správců " dělají srandu. Srandy by mělo být přiměřeně. Samozřejmě bych hráčům dodával pohodu,a klid a bych pomáhal,a radil. A v nouzi jim například pomohl s nějakou stavbou.
Naposledy upraveno: Před 3140 dny
Like
0
Před 3140 dny

Témat: 42
Příspěvků: 216
Hráč
Contíku nevím u tebe furt váhám jestli ano nebo ano, ale jelikož si takový ťululum tak ti dám ANO
Like
0
Před 3135 dny

Témat: 76
Příspěvků: 310
Manažer
ANO
Like
0
Před 3135 dny

Témat: 42
Příspěvků: 216
Hráč
Přijat k pohovoru.
​Sleduj další informace na webu.
Like
0
Téma je zamknuto
Celkem je online 0 uživatelů webu.
Celkem je online 0 hráčů na serveru.
Chat
Před 13 dny
jdu na server stepo
Před 22 dny
:D zelenicitron je ofline ale vidim ho
Před 23 dny
kdyz nikto neprid jenom stepa party bude 15:11
Před 23 dny
pride nekdo
Před 24 dny
Já taky přijdu
Před 26 dny
uz se tesim na oslavu
Před 26 dny
Já taky přijdu
Před 26 dny
Beru pití a něco na grill
Před 26 dny
UwU
Před 27 dny
jump2 OwO
Před 28 dny
bude to o 14:10 az 14:25 11.4
Před 28 dny
kk
Před 30 dny
v 11.4 mam narodeniny moje meno TobiasaRafael81 bude party pozývam vas všetkých
Před 30 dny
tady tobi
Před 36 dny
uni :o
Před 43 dny
Huh.. o-o

Přihlásit se

Jméno ve hře:
Heslo:
Přihlásit se

IP adresa serveru

1.19

Nevíte, jak se připojit?

Nahraný čas:
Naposledy ve hře:
Naposledy na webu: