Fórum Představte se Testeuros (Toast)

Založeno od Testeuros, Před 2958 dny
Před 2958 dny

Témat: 1
Příspěvků: 1
Hráč
Tuž,
jelikož jsem osoba vskutku pracovitá (čti "z postele nevylezu ani za kufřík plný EURO bankovek"), rozhodnutí o sepsání tohoto příspěvku již padlo, takže s chutí, nechutí... či ospalostí do toho.


 Mimo Matrix či Termix se jmenuji Dalibor, jsem studentem ústavu, jenž by se dal označit jako alternativa k Bohnicím...takže gymnázium. Věk již pomalu, ale jistě, dosahuje cifry 18, což pro mne jakožto milovníka čehokoliv, co má čtyři kola (a neříká si dodávka nebo autobus) znamená jen jediné - vyprovození pro mne nesmírného zla (kartička na autobus) z tohoto světa skrze nejbrutálnější a nejavsurdnější prostředky - ano, můžete si udělat obrázek o tom, jak moc miluji "městskou hromadnou dopravu"... Se svým vkusem (a rozpočtem chudého studenta) jsem se nakonec dopracoval k řešení v podobě Audi A8 či Audi A4 (pro lidi, pro něž je každé auto jen autem jsou přiloženy snímky, jestli mezi nima nevidíte rozdíl... to první je dražší, větší, luxusnější a více hladicí mé ego, to druhé je pro změnu více reálná možnost). Inu, můj vkus je vskutku lahodný a nebojím se říci, že osobu disponujícím lepším vkusem budete hledat jen těžko... bazinga! Mimo automobily patří mezi mé záliby žurnalistika, byť již není "okořeněná peněžními dotacemi" jako za času mého pracovního "vytížení", stále jí beru jako součást svého života a jako jeden ze svých pravděpodobných cílů, společně s politikou (Rathova krabice od vína již nebude nejabsurdnější skrýší pro miliónový ú/oplatek) či pedagogikou, kde by mladiství delikventi s největší pravděpodobností okusili defenestraci z pohledu první osoby. Nakonec odpovím na otázku, kterou si zjevně většina z vás klade při čtení tohoto textu - ano, jsem normální a mám to i písemně doloženo.

Ve sférach kostičkovaného Matrixu se pohybuji pod nickem Testeuros (since 2011). Mé začátky ve vodách hry pro více hráčů se datují ke konci roku 2011, což už samo o sobě svědčí o tom, že patří k těm, kterým během hraní Meinkraftu narostlo bělavé vousí...
V jakémpak stylu stavím? Záleží na náladě a rozpoložení Měsíce, popřípadě na tom, kolik jídla mám u svého bílého přístroje, skrze nějž hraji.

A co vody SAMPu? Inu, zde je má doba působení mnohonásobně kratší, ovšem neméně důležitá. Mnozí...chci říci téměř nikdo, si mě pamatují pod nickem Toast...Topinka...Pečivo jakožto člověka, pro kterého závodění (v gétéáčku...?!) dost znamenalo, jakožto člověka, pro kterého hraní dost znamenalo i v nepřílíš světlých chvílích (...rozchod), pro kterého to bylo něco, co si okamžitě zamiloval....

...a proto jsem tady, se snahou začít něco dalšího, další epochu mého herního života, "prožít" další chvíle, nad kterýma budu někdy v budoucnu vzpomínat.



 
Před 2958 dny

Témat: 12
Příspěvků: 211
Hráč
Celkem se rozepsal :)
Naposledy upraveno: Před 2958 dny
Like
0
Před 2958 dny

Témat: 19
Příspěvků: 104
Hráč
Bonusové body za rozepsání
Like
0
Před 2958 dny

Témat: 17
Příspěvků: 187
Hráč
celý se mi to nechce číst:D
Like
0
Před 2958 dny

Témat: 15
Příspěvků: 305
Hráč
kocicak napsal:
celý se mi to nechce číst:D


Tak jsi prostě jantar ... proč se vyjadřuješ k něčemu co jsi nečetl.

Bože to je zase tvor tohle.
Celkem je online 0 uživatelů webu.
Celkem je online 0 hráčů na serveru.
Chat
Před 10 dny
jdu na server stepo
Před 19 dny
:D zelenicitron je ofline ale vidim ho
Před 20 dny
kdyz nikto neprid jenom stepa party bude 15:11
Před 20 dny
pride nekdo
Před 21 dny
Já taky přijdu
Před 23 dny
uz se tesim na oslavu
Před 23 dny
Já taky přijdu
Před 23 dny
Beru pití a něco na grill
Před 23 dny
UwU
Před 24 dny
jump2 OwO
Před 25 dny
bude to o 14:10 az 14:25 11.4
Před 25 dny
kk
Před 27 dny
v 11.4 mam narodeniny moje meno TobiasaRafael81 bude party pozývam vas všetkých
Před 27 dny
tady tobi
Před 33 dny
uni :o
Před 40 dny
Huh.. o-o

Přihlásit se

Jméno ve hře:
Heslo:
Přihlásit se

IP adresa serveru

1.19

Nevíte, jak se připojit?

Nahraný čas:
Naposledy ve hře:
Naposledy na webu: