Fórum Představte se Kamzik

Založeno od kamziksvk, Před 2987 dny
Před 2987 dny

Témat: 2
Příspěvků: 8
Hráč
ahojte,

takže toto téma nebude ani veľmi tak o tom, aby som sa predstavil, ale chcel by som verejne vyjadriť môj názor. Po dnešnom bane - podotýkam, že oprávnenom , ktorému plne rozumiem  - Baraka, som sa rozhodol definitívne opustiť server RealCraft.cz.

Aké mám na to dôvody? Nuž - hlavným z nich je fakt, že mám pocit, že spomedzi všetkých normálnych hráčov, ktorí tu hrajú, väčšina z nich začala pomaly odchádzať - Shady sa tu ukže raz za čas, PatrickJane tiež, Barak dostal permicin (chápem dôvody prečo je to tak) atd. Server je plný kidov, často laguje, čo ma dosť mrzí. 

Ďalšia vec, ktorá ma generálne štve, je prístup niektorých adminov. Ak si odmyslíme ich blbnutie a náladovosť, mám dojem, že nemajú na všetkých rovnaký meter a pokiaľ aj človek chce urobiť niečo pre server, tak to ohundrú a nápad zmietnu zo stola. Ako som neskôr zistil, vzťahy na serveri sú poznačené érou PTP a nejakými vzájomnými konfliktmi, ktoré mi prídu... detinské.

Čo sa mi ale vrcholne nepáči, je pripravovaný fakt, že hráči si budú môcť kúpiť unban na server prostredníctvom webu. Obávam sa, že na serveri sa začnú rozdávať bany za obyčajné maličkosti s cieľom zarobiť a prinútiť hráčov platiť za unban. 

Odchádzam preto na iný server, kto chcete vedieť, kde aktuálne hrávam, napíšte mi PM (ak za tento príspevok kritický nedostanem ban) a môžete ma tam stretnúť.

Občas sem ešte zaskočím pozdraviť kamošov, prípadne si pozrieť ako som riešil staršie redstone obvody, ale bohužiaľ, tento server pre mňa letí do zabudnutia.
Před 2986 dny

Témat: 15
Příspěvků: 305
Hráč
-Jen poznámka k tomu Barak ... normální mi k tomu nesedí :) takže ho škrtáme ze seznamu normálních
-server byl vždy plný kidů a bude tomu nadále protože se nevyplňují IQ testy pro vstup ale zase jsou tu lidi jako velko kteří naštěstí rozum mají.
-Laguje to je pravda, tak  nedělejte redstone obvody, mob trapky aj, jagují to hlavně hráčské projekty.
-Poprosil bych konkretizovat přístup některých adminů, jsme tři a shady není zlá takže jsem já a rekt a bylo řečeno "některých" adminů tudíž odhaduji že to budu Rekt i já ale na to máte právo, myslet si můžete co chcete.
 Dále dvojí metr? konkretizuj případ pokud myslíš třeba když je na serveru ve 23h 3-5lidí tak neřešíme slovník v rámci možností je "volný" režim tak pardon že nelze pracovat 8h v práci a pak příjít sem a dalších 6-8h sledovat co se děje. Nebo pokud tím myslím případ king tak to jsem s váma již řešil a řeklo se že je to vyřízeno a nebude se to dále řešit.
 Pokud chce hráč něco udělat pro server tak to smetem ze stolu? to jsi vzal kde? nad nápady se scházíme a probíráme je společně proč jo a proč ne pokud jde o něco konkrétního zase specifikuj.
 Vztahy poznačené pTp a nWo ... to je blbost, já to neřeším spíš mě nasral Pajda s tím jak se zachoval na poslední poradě ale to jde stranou to jsem si vyřešil sám,  a že si do někoho rejpnu hláškou "ty jedna ptp svině" on mi to oplatí něčím ze své zásoby tak to je zase jen na tom jak to ten daný člověk snese  a ne každý má stejný humor, od někoho tě nenaštve "tvoje máma" a on někoho tě nasere "Ahoj" takže to je zase otázka vkusu a tohle bych rozhodně nechal na tom dotyčném nevidím důvod zastávat se ostatních když sami mají možnost se nějak ozvat.
-Pokud je mi známo tak tento system kupování unbanu za drobnější bany je funkční již nějakou dobu.
 A ted mi řekni kdy byl dán ban někomu kdo si nezasloužil za účelem vylákat z něj peníze?
 Uvádíš to jako něco čeho se bojíš jenže tohle funguje již nějakou dobu a pokud vím tak tu takový problém nebyl tudíž si myslím že to je od tebe  jen čirá dezinformace lidí co to tu čtou a jen blbá výmluva toho proč nechceš hrát a přitom tě štve jediná věc a to je ban Baraka a není se čemu divit taky mě vždy štvalo že rekt dostal někde ban protože je debil ale to je normální. Ale svádět to na takovou věc jako že je připravován system pro kupování unbanů který již funguje je nesmysl.

To je asi vše, své myšlenky jsem dal nějak dohromady snad je to srozumitelný,
Cruta.
Před 2984 dny

Témat: 2
Příspěvků: 8
Hráč
Dlhšie som rozmýšľal, ako skoncipovať odpoveď, aby som sa nikoho nedotkol, ani neurazil, takže som si to nechal prejsť hlavou a na mojich argumentoch trvám.
Odôvodnenie (budem citovať jednotlivé pasáže, aby ste vedeli, k čomu sa vyjadrujem):

"-Jen poznámka k tomu Barak ... normální mi k tomu nesedí :) takže ho škrtáme ze seznamu normálních"
Je to vec názoru, ja mám s ním len dobré skúsenosti, a myslím, že za ten čas, čo sme spolu hrali na serveri sa prejavil ako normálny hráč a jeden z normálnych modov. To, čo nasledovalo po tom ako chcel zložiť rezignáciu, nie je pre mňa ukážkou toho, že by bol nenormálny, ale pripúšťam, že to robiť nemal.

-Laguje to je pravda, tak  nedělejte redstone obvody, mob trapky aj, jagují to hlavně hráčské projekty.
K tým redstone obvodom - redstone obvody spôsobujú lagy, len v prípade, že spúšťajú megarýchle obvody, napr. súčasne otvárajú 50 dverí a pod., a tvrdiť, že hráčom.  A vyhovárať sa na redstone obvody, pričom redstone tvorí základ hry je podľa mňa nie celkom na mieste. Chápem, že údržba serveru je náročná, ale v takom prípade treba podľa mňa posilniť jeho výkon.

"-server byl vždy plný kidů a bude tomu nadále protože se nevyplňují IQ testy pro vstup ale zase jsou tu lidi jako velko kteří naštěstí rozum mají."
Prirodzene, server bol, je a aj bude plný kidov. Je to totižto politika vášho serveru, uprednostniť platiaciu kvantitu pred neplatiacou kvalitou. Ale je kapitalizmus, takže dá sa to očakávať. V každom prípade, trhový mechanizmus funguje.

"-Poprosil bych konkretizovat přístup některých adminů, jsme tři a shady není zlá takže jsem já a rekt a bylo řečeno "některých" adminů tudíž odhaduji že to budu Rekt i já ale na to máte právo, myslet si můžete co chcete."
Kto má pozná, vie, s ktorým adminom som mal problém a ktorý sa podľa mňa na túto funkciu absolútne nehodí. Nie si to ty a nie je to ani Shady. Ide o môj osobný názor a osobný problém s týmto adminom, nie každý mi musí byť nevyhnutne sympatický a nie každého musím mať v láske. To však nebráni tomu, aby som nepovedal svoj názor.

"Dále dvojí metr? konkretizuj případ pokud myslíš třeba když je na serveru ve 23h 3-5lidí tak neřešíme slovník v rámci možností je "volný" režim tak pardon že nelze pracovat 8h v práci a pak příjít sem a dalších 6-8h sledovat co se děje. Nebo pokud tím myslím případ king tak to jsem s váma již řešil a řeklo se že je to vyřízeno a nebude se to dále řešit."
Tých prípadov by sa našlo viac, ale King je ukážkový prípad toho, kedy sa použil dvojitý meter. Nechcem to už opätovne rozoberať na fóre, napísal som to všeobecne, nakoľko je to jeden z dôvodov, prečo odchádzam. Čo sa mi ale nepáči, je proste prístup niektorých moderátorov a adminov. Nemienim ti tu hádzať screeny, alebo videá, lebo by to bolo na dlho.

"Pokud chce hráč něco udělat pro server tak to smetem ze stolu? to jsi vzal kde? nad nápady se scházíme a probíráme je společně proč jo a proč ne pokud jde o něco konkrétního zase specifikuj."
Ide konkrétne o dva nápady, ktoré som predniesol, pri prvom nápade serverového metra bol rovno zhodený zo stola, že také niečo nepotrebujete, a že ak chceme máme si to robiť ako súkromný projekt. Pri druhom nápade urobiť minihru bludište som sa tiež nestretol s dvakrát veľkou ochotou, ale čo už. Bol som ochotný na to použiť všetky moje surky a vedomosti, ale teraz na to už chuť nemám.

" Vztahy poznačené pTp a nWo ... to je blbost, já to neřeším spíš mě nasral Pajda s tím jak se zachoval na poslední poradě ale to jde stranou to jsem si vyřešil sám,  a že si do někoho rejpnu hláškou "ty jedna ptp svině" on mi to oplatí něčím ze své zásoby tak to je zase jen na tom jak to ten daný člověk snese  a ne každý má stejný humor, od někoho tě nenaštve "tvoje máma" a on někoho tě nasere "Ahoj" takže to je zase otázka vkusu a tohle bych rozhodně nechal na tom dotyčném nevidím důvod zastávat se ostatních když sami mají možnost se nějak ozvat."
Čo sa týka vzťahov, mám pocit a je to proste môj dojem, že sú poznačené takýmito vecami. Jednoducho počúvam to z každej strany, že ten bol z ptp, ten zase z NWO a ste sa nenávideli. Nehovorím, že to má priamy dopad, ale je vidieť, že nejaký šrám to na vás všetkých zanechalo.

"-Pokud je mi známo tak tento system kupování unbanu za drobnější bany je funkční již nějakou dobu.
 A ted mi řekni kdy byl dán ban někomu kdo si nezasloužil za účelem vylákat z něj peníze?
 Uvádíš to jako něco čeho se bojíš jenže tohle funguje již nějakou dobu a pokud vím tak tu takový problém nebyl tudíž si myslím že to je od tebe  jen čirá dezinformace lidí co to tu čtou a jen blbá výmluva toho proč nechceš hrát a přitom tě štve jediná věc a to je ban Baraka a není se čemu divit taky mě vždy štvalo že rekt dostal někde ban protože je debil ale to je normální. Ale svádět to na takovou věc jako že je připravován system pro kupování unbanů který již funguje je nesmysl."

Tento server som neopustil kvôli Barakovi, ale už aj predtým som sa tu objavoval pomenej. Takže Barak nie je primárny dôvod a myslím, že vzhľadom na politiku servera sú moje obavy opodstatnené, ale pripúšťam aj možnosť, že sa môžem mýliť a nebude tomu tak.

Myslím si, že k veci som sa vyjadril celkom jasne, ospravedlňujem sa za čakaciu dobu, ale chcel som si to nechať uležať v hlave.
Před 2983 dny

Témat: 5
Příspěvků: 17
Hráč
kamziksvk napsal:






Ďalšia vec, ktorá ma generálne štve, je prístup niektorých adminov. Nemajú na všetkých rovnaký meter.


To byl důvod meho odchodu (nejen tenhle). Vrcholne me dojeb*lo, že v Endu nechali jen JEDNU farmu na Endermany. Stavěl jsem ji společně s Rikem a ještě někým, pak přijdu na server, trapka nefunguje, tak se s tim neco snažím udělat, nic. Potom mi bylo řečeno, že zůstala jen trapka Farmáře (tehdy hrac). Bez nejakeho oznámení, chapu, ze to asi lagovalo, ale co.. známost je známost. 


Teď do mě.... jen vec nazoru.


 
Před 2982 dny

Témat: 15
Příspěvků: 305
Hráč
Známost je známost, hlavně byl první a až poté co zakázal přístup některým hráčům se začali stavět trapky všude ... nakonec jih tam bylo 7 a ještě si nějakej genius uprostřed hlavního ostrova udělal max resku. Takže se rozhodlo že buide jen jedna trapka na endermany a kdo by měl mít větší právo než právě ten první člověk co ji tam postavil. A zároven se rozhodlo že nebudou žádné jiné resky v endu.
Naposledy upraveno: Před 2982 dny
Like
0
Před 2982 dny

Témat: 12
Příspěvků: 211
Hráč
Vysy napsal:
kamziksvk napsal:






Ďalšia vec, ktorá ma generálne štve, je prístup niektorých adminov. Nemajú na všetkých rovnaký meter.


To byl důvod meho odchodu (nejen tenhle). Vrcholne me dojeb*lo, že v Endu nechali jen JEDNU farmu na Endermany. Stavěl jsem ji společně s Rikem a ještě někým, pak přijdu na server, trapka nefunguje, tak se s tim neco snažím udělat, nic. Potom mi bylo řečeno, že zůstala jen trapka Farmáře (tehdy hrac). Bez nejakeho oznámení, chapu, ze to asi lagovalo, ale co.. známost je známost. 


Teď do mě.... jen vec nazoru.


 



Jak psal crůta 7 trapek se zníčilo. Jelikož čím více lidí bylo v nějaké trapce,tak tím méně se "spawnovalo" endermanu. Tudiž by jsi čekal na lvl 30 klidně půl hodiny. Po domluvě s Farmářem,že nebudou žádné další trapky v Endu se rozhodl že nechá tu svojí ender trapku pro všechny hráče. Tudiž je tam volný přístup pro každého.
Like
Celkem je online 0 uživatelů webu.
Celkem je online 0 hráčů na serveru.
Chat
Před 10 dny
jdu na server stepo
Před 19 dny
:D zelenicitron je ofline ale vidim ho
Před 20 dny
kdyz nikto neprid jenom stepa party bude 15:11
Před 20 dny
pride nekdo
Před 21 dny
Já taky přijdu
Před 23 dny
uz se tesim na oslavu
Před 23 dny
Já taky přijdu
Před 23 dny
Beru pití a něco na grill
Před 23 dny
UwU
Před 24 dny
jump2 OwO
Před 25 dny
bude to o 14:10 az 14:25 11.4
Před 25 dny
kk
Před 27 dny
v 11.4 mam narodeniny moje meno TobiasaRafael81 bude party pozývam vas všetkých
Před 27 dny
tady tobi
Před 32 dny
uni :o
Před 40 dny
Huh.. o-o

Přihlásit se

Jméno ve hře:
Heslo:
Přihlásit se

IP adresa serveru

1.19

Nevíte, jak se připojit?

Nahraný čas:
Naposledy ve hře:
Naposledy na webu: