Fórum Oznámení vedení Greafovanie

Založeno od K1ng_Rayoo, Před 1943 dny
Před 1943 dny

Témat: 1
Příspěvků: 1
Hráč
Dobrý den A team  chcel by som upozorniť na dvoch greaferov ktorý mi zničili na totálku dom
 zničoho prisli zabili ma a daly my naspäť veci ale prišiel SaltySugaris a začal ničiť akože ja strávím nad tímto čas aby
mi greafovali dom dragon,a SaltySugaris s pozdravom K1ng_Rayoo
Před 1943 dny

Témat: 0
Příspěvků: 6
Hráč
Tvoje chyba... máš mít resku :) Příspěvěk o ničem :)
 
Naposledy upraveno: Před 1943 dny
Like
Před 1943 dny

Témat: 10
Příspěvků: 114
Hráč
Já jsem nic nezničil :)

dragon
Like
0
Před 1943 dny

Témat: 7
Příspěvků: 76
Hráč
Moc mě mrzí, že jsem ti podupal políčko, ale taky existuje něco, čemu se říká residence, která se vytvoří pomocí příkazu /hres názevresky, jež ti vytvoří resku 125 bloků dlouhou, 125 bloků širokou a 256 bloků vysokou. Navíc škody jsou minimální a dají se opravit za chvíli + všechny věci jsme ti vrátili, takže se ti (ne)omlouvám a přeji příjemný zbytek dne. :)
Salty
Edit: residence znamená, že člověk, co v ní nemá povolení, nebo určitý flagy na true, tak ti v ní nic nezničí, nepostaví, nepřestaví atd.
Naposledy upraveno: Před 1943 dny
Like
Před 1943 dny

Témat: 4
Příspěvků: 18
Hráč
Tak aspoň ako normalny hrac mu napisať nech si tam tu resku ma dať a nie tam prisť a vsetko mu tam zničiť
Před 1941 dny

Témat: 9
Příspěvků: 44
Hráč
3. Je zakázáno ničit ostatním hráčům stavby bez jejich souhlasu (ban až 7 dní)
Ehm, ehm pravidla... :D Ale chápu že děcka je neumí číst
Před 1937 dny

Témat: 5
Příspěvků: 16
Hráč
Nechcu se nějak moc někoho zastavat ale je suhlasim se Saltym že by si tam opravdu měl mit resku. Představ si a to nejen ty ale všeci ostatni ža na server přide měsičně dajme tomu 10 novych hraču (je to jen nastřel) a ty by si měl každemu při tom jak se poprve připoji na Survival řect jak to tu funguje a take, že si ma založit resku, jake tam ma dat přikazy to by se si myslim všeci zblaznili. Každy nějak začinal někdo tu ma kamoše kteři mu pomožu, někdo ne ale to neměni nic na tem že de hrat v klidečku a pohodě akorat si to chce nějake informace zjistit. Už sem tu nějaky patek a vim že když se někdo zpta jak se zaklada reska nebo na nějaky přikaz tak mu odpovi hnedka několik ludi takže vymluvat se že to někdo nevěděl nebo tak je zbytečne, psat to tomu hračovi nikdo asi sam od sebe nebude.
Diky za pozornost Lilipop.
 
Like
Před 1914 dny

Témat: 10
Příspěvků: 28
Hráč
Rád by som sa k tomu vyjadril, keďže mám skúsenosti s Dragonom.
Ja by som sa tu tiež nikoho nechcel zastávať, nakoniec ani Kinga nepoznám, ale ok, spravil chybu, nemal resku. To ešte neznamená, že teraz každý tam má nabehnúť a zničiť mu dom atď. To je tak, ako keby niekto išiel okolo vás na ulici, omylom do vás buchne a vy ho za to dokopete na zemi, pretože ste nikde nevideli doslovne napísané, že máte zákaz ho zabiť. Myslím si, že títo dvaja, Salty a Dragon, si asi niečo potrebujú riešiť alebo kompenzovať, ale vždy si vyberajú zlé spôsoby. Dragon pred pár týždňami už ban za podobné veci dostal, no očividne mu asi nestačilo :) Zakaždým do niekoho začnú zabŕdať a oháňajú sa argumentmi "nemáš res", "mohol si sa brániť" a aj keď ja napríklad som tú resku mal, tak použil niečo ako "mohol si mať ten a ten flag" ...
Dúfam, že sa nielen s týmito hráčmi urobí poriadok, ale aj že sa celý tento problém vyrieši. Príde mi smutné, že hráči ako Dragon a Salty majú VIP, keď už pre nič iné tak preto, že ho môžu celkom pekne zneužiť. To je môj názor.
Prajem Šťastný Nový rok :)

MateyosStudio
 
Like
Před 1914 dny

Témat: 7
Příspěvků: 76
Hráč
Takže zaprvé ti děkuji za přání do nového roku. Taky tobě, ale i ostatním přeji všechno nejlepší do nového roku.
Teď se ale chci vyjádřit k tomu, že mám VIP. No a co? Já ho nezneužil, a ani nezneužívám, tak nevím co je špatně na tom, že mám VIP. Navíc jsem ho ani nekupoval já, jelikož mi ho dal ZirconCraftHD (moc mu tímto děkuji), nově se navíc nedá vyhodit Hráč se zapnutým passive módem do vzduchu (zkoušel jsem), takže nevím jak jinak bych mohl VIP hodnost zneužít. Navíc když někoho zabiju, tak mu věci obvykle vracím. A teď k tomu přirovnání. Co to meleš o zabíjení lidí, z důvodu: Vrazil do mě!, že můžu člověka zabít, protože to nikde nebylo napsáno? Víš co to jsou zákony? Tady na serveru nemáš zákon (nebo pravidlo) že nesmíš zabíjet hráče, co nemají zaplý passive. Doufám že ti tohle stačí k tomu, aby jsi pochopil, proč to co jsi napsal je blbost.
Nyní je to ode mne vše. :)
Salty
Like
0
Před 1914 dny

Témat: 10
Příspěvků: 28
Hráč
Ako prvé si vypichol, že hráč sa ponovom nedá vyhodiť do vzduchu, a dokonca si to aj skúšal.  Očividne vieš o tejto chybe a vedel si ju aj využiť. Po druhé, ja nepindám priamo na teba, ja si len myslím, že je smutné, keď grieferi majú VIP. A nakoniec k tomu prirovnaniu a k tým pravidlám. Minimálne ste porušili pravidlo búrania stavieb ako to tu už ktosi podotkol. Keby som sa v tých pravidlách viacej hrabal, určite by som našiel toho viac :) A to že veci vraciaš? Veľmi šľachetné, až na to, že predtým ich pološikanuješ, prídu o xp atď. A asi keď si napísal obvykle, tak nie vždy vraciaš. Dúfam, že si ty pochopil, že tvoje argumenty sú blbosť :)
DoviDopo :*
MateyosStudio 
Like
Celkem je online 0 uživatelů webu.
jakubjaros2014
Celkem je online 1 hráčů na serveru.
Chat
Před 6 dny
Huh.. o-o
Před 7 dny
Jméno našeho Pána je zalité krví
Před 11 dny
Nekecej.. já sem přišel až teď
Před 12 dny
Dockal ses, jsem tu
Před 12 dny
Ja len čakám na zázrak, zjavenie nášho pána :D
Před 15 dny
Sem tam ano :D
Před 15 dny
žije tu ještě někdo?
Před 15 dny
bruh
Před 16 dny
:)
Před 17 dny
moc ne
Před 17 dny
Vidím že ožil chat :S
Před 17 dny
:o
Před 17 dny
Před 18 dny
Wtf
Před 18 dny
proc se legendy prihlasujou ted
Před 18 dny
co se deje

Přihlásit se

Jméno ve hře:
Heslo:
Přihlásit se

IP adresa serveru

1.19

Nevíte, jak se připojit?

Nahraný čas:
Naposledy ve hře:
Naposledy na webu: