Bug report | RealCraft.cz

Fórum Nahlášení chyby Bug report

Založeno od SaltySugaris, Před 2695 dny
Před 2695 dny

Témat: 7
Hráč
Zdravím,
zázrakem mi padl trident a po chvíli, co jsem si s ním hrál, když na něm bylo loyalty, tak jsem zjistil, že pokud stojím na určitém místě ve warp endxp a hodím s ním do nepřístupné místnosti, tak se mi zduplikuje. Po chvíli jsem měl asi 60 tridentů. (všechny jsou zničený) Píšu to sem, protože nechci ban za bug abuse.
Váš Salty
Před 2695 dny

Témat: 6
Admin
Bug zrejme spôsobuje kolízia enchantu Loyalty a vlajky v reske Zákazu projektilou.
Po vyhodení tridentu do zóny kde sú zakázané projektly sa trident stratí, no enchant Loyalty ho vráti 1x a zrejme stratený Trident v zóne zo zakázanými projektilmi sa vráti tiež.

(len špekulácia, môže to byť úplne inak)
Před 2695 dny

Hráč
Stalo se to, že trident mi v invu zůstal a po cca. 3 sekundách se mi objevil nový trident.
Před 2695 dny

Hráč
Tady je ještě důkaz, že to není troll. :)
https://imgup.cz/image/LfKn
Like
0
Před 2651 dny

Témat: 0
Hráč
na survivalu chcem mat market a mne nejde mne to piše: nemam dost na market aby si mal .  a mam 459€ ale pitasi 100 a  mam na to vole co je so survivalom a ni nemužu kupovat akože rly to je na nic survival :( prosim opravte to a budu :D ak ne budu mat rage dekuji:
Před 2650 dny

Témat: 9
Admin
patrikpalacka456 napsal:
na survivalu chcem mat market a mne nejde mne to piše: nemam dost na market aby si mal .  a mam 459€ ale pitasi 100 a  mam na to vole co je so survivalom a ni nemužu kupovat akože rly to je na nic survival :( prosim opravte to a budu :D ak ne budu mat rage dekuji:

to chce herní peníze ne euro

Like
Před 2650 dny

Admin
Odpočítaj 0.13 z každého doláru a máš Euro menu :D
Like
0
Před 2649 dny

Hráč
ale ze mne nedelejte prdel ale mne to nejde ale nvm proč nejde ale mi nepomahate more admin uprav to alebo L server bude. hodnotim 1/10 tento server je na nic to ani mcjozikrozok nešel 
Naposledy upraveno: Před 2649 dny
Před 2649 dny

Hráč
KshFi3d napsal:
Odpočítaj 0.13 z každého doláru a máš Euro menu :D
  tvoj server je na nic opravto more 

Like
0
Před 2649 dny

Admin
Niesom majiteľ serveru, som admin, ak ti vadí urob si svôj :D
Like
0
Celkem je online 0 uživatelů webu.
Celkem je online 0 hráčů na serveru.
Chat
Před 2 dny
Nikto nevie ze si matejko388 retard
Před 2 dny
Eggchan to sa pýtaj mňa alebo separflows asi matejko388
Před 7 dny
jsem spet
Před 12 dny
Chiro
Před 17 dny
alex ty si debil
Před 17 dny
nejak som to tu dal
Před 17 dny
STAVEBNÁ SÚŤAŽ O 300 000 Výhry: 1. miesto – 150 000 2. miesto – 100 000 3. miesto – 50 000 BONUS: Lord of the Rings – 50 000 Trvanie: 1 mesiac Témy: Amerika Japonsko Taliansko BONUS: Lord of the Rings Pravidlá: * 1 hráč = 1 stavba * BONUS môžeš sp
Před 17 dny
radšej do napišem do discordu
Před 17 dny
???? **MINECRAFT STAVEBNÁ SÚŤAŽ O 300 000!** ???? ???? Priprav sa ukázať svoje staviteľské schopnosti a vyhraj obrovské ceny! ???? **Výhry:** ???? 1. miesto – 150 000 ???? 2. miesto – 100 000 ???? 3. miesto – 50 000 ???? **BONUS ODMENA:** ⭐ Lord of the
Před 22 dny
Som dalibor
Před 22 dny
I ja som tam hral
Před 22 dny
na prvým učte
Před 22 dny
to ja mam už 725 dni
Před 22 dny
to neni tvoj účet Dalibor… ale damianov
Před 25 dny
na mojom druhom ucte mam 2 roky