Fórum Představte se prahyradek Ver 2.0 + THX

Založeno od prahyradek, Před 2490 dny
Před 2490 dny

Témat: 10
Příspěvků: 146
Hráč
Ahoj všem. Všiml jsem si, že se tu teď jaksi rozšířilo představování. Já jsem se již představoval, ale po přečtení mého ,již 350 dní strého, tématu jsem nalezl spostu již nepravdivých údajů a hromady chybjejících věcí, ketré bych vám rád sdělil. Takže jsem vytvořil něco jako Verzi 2.0 kterou vám zde nyní předložím.

Jmenuji se Radek Pražák je mi 18 let a jsem zde na serveru ve funkci Administrátora.

Studuji SPŠ Chrudim a nyní jsem úspěšně dokončil 3. ročník ze 4. 

Mám rád modrou barvu a to je důvod, proč bude celý text psán v této barvě. 

Mám spoustu zálib: Elektrotechnika, fotografování, ježdění na kole, výlety, stevění bunkrů s kamarády, hraní PC her, provokování učitelů a spousty dalšího.

PC Hry: No, zde to bude vcelku rychlé, neboť od minulého roka jsem spoustu her přestal hrát. Nyní hraji jen MineCraft, srdcovku Wolfenstein a nově jsem začal hrát Space Engineers.  

Hudba: Ta se za poslední rok velice změnila. Metal jakoby omrzel a začal jsem poslouchat trochu měkčí hudbu. V mé knihovně se nyní nachází The Prodigy, Battle Beast, Within Temptation, Crematory, a rád si poslecnu i Fall Out Boys.

Moje MC historie: 
Zde to bude strašně dlouhé.
Minecraft jsem začal hrát díky kamarádovi, který mi o hře řekl a domluvili jsme se spolu, že ji zkusíme. Zrovna vyšla nová verze 1.4.7 a byla dostupná i pro warez. Tak jsme se do toho pustili. Zde vznikl můj nick - prahyradek. Po prvním spuštění jsme nevěděli vůbec nic. dokonce jsme nechápali ani systém craftingu. Můj první dům kompletne zničil Creeper a moji první smrt zavinil Spider. To vše v rámci 0.5 hodiny po spuštění. :D Sledoval jsem tedy různá videa a videonávody a pročítal MC fóra, abych hru pochopil a dokázal přežít alespoň první noc. Moji první Survival mapu zničila přítomnost viru v PC, kterému nasledně vypověděl HDD. :( Na tomto světě jsem začal zdokonalovat svě Skilly a postavil jsem si první opravdový dům a ne žádnou hliněnou krychli jako tomu bylo dorteď. Po prvním neočekávaném "wipu" jsem se pustil do druhého světa, kde se pokusovalo už i s redstonem. Vzikly první 2x2 piston dveře. To byl ponět k založení "TEST World" kde jsem začal vyvíjet svoje redstoneové konstrukce. Byly to převážně dveře, kombinační zámky a displeje. Po vydání verze 1.5.1 se mi otevřela nová možnost. Multiplayer. Začal jsem hrát s kamarády na Hamachi serveru a následně jsem začal využívat i veřejné servery. První veřejný server byl vcelku peklo. Nováček, co si málem ani nezaložil residenci byl mnohokrát zabit, 3x vykraden a 2x mi rozgriefovali dům. Za vše mohla partička 3-4 blbečků v Dia armoru, kteří se chvali jak tornádo - zničili vše co našli. nevzdával jsem se a našel jiný server. Minecube Reborn. Zde jsem využíval nick Elemental32. Na tomto serveru jsem si užil mnoho zábavy a postavil zde opravdu pěkné westernové městečko. Wipe a výměna AT, me zprvu moc nezaskočila. Stavěl jsem znovu, ale nový AT byla banda nenormálních lidí, kteří se neuměli chovat. Začal jsem tedy navštěvovat servet FunRevenge. Zde jsem dostal první PermaBAN. Sám majitel serveru mě vykradl a při opakovaných žádostech o navrácení věcí, mě bezdůvodně udělil PermaBAN. S příchodem verze 1.6.4 jsem znovu začal vyhledávat nové servery. Epes, MC Titan, chvíli jsem se zdržel na StyleCraftu. Ale nic mi nevyhovovalo. Všechny servery byly totální blázinec čehosi, v čem se nedalo vyznat. Před rokem jsem narazil na RealCraft. Po pročtení webu a prohlédnutí DYN mapy jsem se zaregistroval a vstoupil do hry pod nickem prahyradek (již originální účet). Server mě ohromil svoji jednoduchostí, nepřeplácaností a dokonalostí. Chvíli po prvním přihlášení jsem zakoupil VIP a spolu s Chirurgen a Bubem jsme rozšírili město Libina (tuším). V tuto dobu pitchgeng, kingofking a DarminNash staveli svůj Wogastisburg. Při náboru jsem se dostal na pozici Moderátora a RealCraft mě začal bavit ještě víc. V tuto dobu jsem postavil na Singleplayeru svoje první redstoneové hodiny přes CMD Blocky a zprovoznil 2x8bitů RAM paměť pro můj budoucí minipočítač.
Od chvíle kdy jsem se stal moderátorem jsem se seznámil se spoustou super lidí byl jsem rád, že jsem se stal členem takto úžasné komunity. 

Ctěl bych všem hráčům, bývalým i současným členům AT a majiteli RealCraftu poděkovat za to, že mě pomohli u Minecraftu zůstat a dále rozšiřovat svoje skilly a znalosti. 

Děkuji. :)

Váš 
Admin prahyradek



 
Před 2490 dny

Témat: 1
Příspěvků: 6
Hráč
A udělal svůj řidičák na 100% bez chyby :D
 
Like
Před 2490 dny

Témat: 10
Příspěvků: 146
Hráč
No jo. :D Stane se. Až uslyšíte jet spousty sanitek a policajtů, tak si můžete bejt jistý, že řídil Pražák. :D
Like
Celkem je online 0 uživatelů webu.
Celkem je online 0 hráčů na serveru.
Chat
Před 2 dny
jdu na server stepo
Před 11 dny
:D zelenicitron je ofline ale vidim ho
Před 12 dny
kdyz nikto neprid jenom stepa party bude 15:11
Před 12 dny
pride nekdo
Před 13 dny
Já taky přijdu
Před 15 dny
uz se tesim na oslavu
Před 15 dny
Já taky přijdu
Před 15 dny
Beru pití a něco na grill
Před 15 dny
UwU
Před 16 dny
jump2 OwO
Před 17 dny
bude to o 14:10 az 14:25 11.4
Před 17 dny
kk
Před 19 dny
v 11.4 mam narodeniny moje meno TobiasaRafael81 bude party pozývam vas všetkých
Před 19 dny
tady tobi
Před 25 dny
uni :o
Před 32 dny
Huh.. o-o

Přihlásit se

Jméno ve hře:
Heslo:
Přihlásit se

IP adresa serveru

1.19

Nevíte, jak se připojit?

Nahraný čas:
Naposledy ve hře:
Naposledy na webu: