Fórum Představte se Andrepth

Založeno od Andrepth, Před 2836 dny
Před 2836 dny

Témat: 2
Příspěvků: 15
Hráč
Zdravím. Jsem Andrepth, většina z Vás mě už zná a ti co ne, mě rozhodně viděli aspoň jednou na serveru. :) Toto "představení se" píšu na žádost pár lidí ze serveru. 

***
Vlastním jménem jsem Zachary . Je mi 24 let (za 10 dní :D očekávám hodnotné dary) a momentálně a dočasně žiju v Praze. Brzy se však budu stěhovat. Zatím mám vyhlédnutý München nebo Hamburg. Odlišná města na odlišných stranách země, jsem zvědav, jak si nakonec vyberu. 
***

Miluju umění. Sám hrozně rád maluju a sochám. :)
***

Miluju zvířata. Momentálně se starám o dva potkany, dvě vodní želvy, dva pískomily, občas o mou partnerku a od včera o jednoho králíka. :)
***

Co se týče mé práce, jsem zdravotní bratr na následné intenzivní péči v jedné z pražských nemocnic. Má práce mě velmi baví, ale je i velmi psychicky i fyzicky náročná. Proto jsem zvolil dost odlišný relax- MC.  Bohužel dělám od 7 do 19 nebo od 19 do 7, takže se na Realcraftu tak často nezjevuji. Sice se zjevuji více, než panenka Marie, ale i tak je to dost vzácnost.
***

Počátky mé MC "kariéry" se datují od roku 2011-2012, pokud si dobře vzpomínám. 
Vždy jsem si říkal- hra pro děti, ale nakonec jsem to zkusil a zjistil jsem, že to není jen hra pro děti, ale že je to strategie, u které se musíte něco naučit (recepty). Po pár letech, jako "warezák" jsem si koupil originální účet, abych podpořil vývoj, případně, aby si někdo více namastil kapsu. :D Je mi to prakticky jedno. 
***

Mé první adminování bylo docela nešťastné. Byl jsem doslova hozen do hluboké vody, bez možností vysvětlení příkazů. Ale kdo chce, vše si sám najde a případně i naučí. 
Prvně jsem se stal adminem na jednom z konkurenčních serverů, kolem roku 2013. Zrovna jsem si postavil tvrdě vydřenou vilu a bez toho, abych se k někomu vtíral za mnou přišel majitel, zda bych mu nechtěl udělat nový spawn. Souhlasil jsem. Nic jsem za to nechtěl, ale nakonec jsem dostal hodnost Admina a posléze Spolumajitele. I když jsem stále spolumajitel, už to nejsou doby co bývaly. Za mé doby adminování, byl tento server na 3. místě na Czechcraftu. Byl jsem na to tehdy hrdý. 
Počase jsem však začal mít problém s jedním adminem, který byl na serveru déle než já a i když jsem měl hodnost mnohem vyšší než on, nakonec to bylo buď já, nebo on. Jelikož on se k ničemu neměl, tak já odešel na dva roky. Za tu dobu tento server bohužel ztroskotal. Když jsem se vrátil po dvou letech, tak jsem se nestačil divit, jak původně tak velmi navštěvovaný server, upadl...Snažil jsem se ho opět vzchopit, ale bohužel konkurence v roce 2015 už byla prostě vysoká. 
***
A co vlastně na MC dělám? Hledal jsem server, kde bych neměl žádnou hodnost a měl bych klid na survival a samozřejmě stavbu. Díky jednomu adminovi, který u mě jednou dělal taky admina, jsem se ocitl zde a po týdnu jsem se rozhodl, že zůstanu. :)
Mým zaměřením v MC je stavba- určitě každý pochopí, pokud byl někdy v mé residenci a pokude ne, je na čase. :) Jste vítání. Nezkoušejte však se ke mě přidat. Stavím single, ale brigádu si u mě občas najdete. :)

Děkuju tímto AT, že při mé žádosti o výměne 4 residencí za jednu velkou, mě nevyhodili a ochotně mi pomohli.
Velmi děkuji hlavně:  Wade_SK, MurphyJet a Crutibrkovi :)


S pozdravem a přáním hezkého hraní
                                                             Zachary A. König

P.S jestě pár zajímavostí o mě...
1.) Má oblíbená barva je červená.
2.) Mám 4 piercingy a dva tunely.
3.) Umím dohromady 4 jazyky a dalším 2 rozumím, i když nemluvím. :)
4.) Studoval jsem 2 vysoké školy, i když jsem je z finančních důvodů nedokončil.
5.) Mám 6 tetování a další v plánu. :)
Naposledy upraveno: Před 2501 dny
Před 2836 dny

Témat: 14
Příspěvků: 77
Hráč
já mam teda tunel jen jeden,za to "čokotunel" ... :D
Před 2835 dny

Témat: 2
Příspěvků: 15
Hráč
To má úplně každý :D 
 
Like
Celkem je online 0 uživatelů webu.
Celkem je online 0 hráčů na serveru.
Chat
Před 2 dny
jdu na server stepo
Před 11 dny
:D zelenicitron je ofline ale vidim ho
Před 12 dny
kdyz nikto neprid jenom stepa party bude 15:11
Před 12 dny
pride nekdo
Před 13 dny
Já taky přijdu
Před 15 dny
uz se tesim na oslavu
Před 15 dny
Já taky přijdu
Před 15 dny
Beru pití a něco na grill
Před 15 dny
UwU
Před 16 dny
jump2 OwO
Před 17 dny
bude to o 14:10 az 14:25 11.4
Před 17 dny
kk
Před 19 dny
v 11.4 mam narodeniny moje meno TobiasaRafael81 bude party pozývam vas všetkých
Před 19 dny
tady tobi
Před 25 dny
uni :o
Před 32 dny
Huh.. o-o

Přihlásit se

Jméno ve hře:
Heslo:
Přihlásit se

IP adresa serveru

1.19

Nevíte, jak se připojit?

Nahraný čas:
Naposledy ve hře:
Naposledy na webu: