Fórum Ostatní Server

Založeno od Lilipop, Před 1876 dny
Téma je zamknuto
Před 1875 dny

Témat:
Příspěvků:
Tady ale nešlo o GMko. Alespoň z mojí pozice. Šlo o to, že FW nás ignoroval. Několikrát jsem mu psal, že by bylo dobré udělat nábor na moderátory. Aby nás tu bylo více. Protože tu opravdu nešlo být 24/7.  Nejedná se jenom, o tohle, bylo toho více. Mezi tím problémem jsi byl i Ty. 
Like
0
Před 1875 dny

Témat: 6
Příspěvků: 232
Admin
Oh, zvláštne že doteraz neviem v akom probléme som bol ja... Ale budiš.
Like
0
Před 1875 dny

Témat: 5
Příspěvků: 16
Hráč
Každopadně sem rad že ste se do toho vložili i vy GetRekt, prahyradek, _Farmar_  a 88NaStraz protože co sem slyšel od těch co tu hraju dluho, tak to tu kdysi prostě byvalo jine než je to teďka a proto sem tu taky psal jesy by se to nějak nedalo uvest do toho stavu ve kterem to byvavalo. Upřimně nic proti Ksh a Wallovi ale absolutně nechapu proč je tu vubec eště manažer FreeWall když vlastně veřejně v chatu napsal, že tu na to sere a dalši věc kteru nechapu je, že proč je tu enom jeden Admin ktery tu taky neni skoro vubec (chapu nedostatek času). A proč se o to vubec zajimam? No protože za ty dva roky hrani mi tenhle server přirostl k srdci a to mam plno jinych starosti, prostě nechci aby tenhle server šel do kytek když všichni vime že to tak byt nemusi. Je pravda že i ja do konce roku přestanu hrat takhle jak hravam teď ale určitě se aspoň jednou za tyden připojim aspoň na tu hodinku a pokecam s hračema (pokud tam nějaci budou), poradim jim jelikož už teď se ti mladi co tam su furt na něco ptaji ale to mi nevadi mi vadi že tam neni nikdo z AT kdo by jim na to měl odpovidat. No teďka k tomu asi za mě vše.   Lilipop
Like
Před 1875 dny

Témat: 12
Příspěvků: 211
Hráč
Bývalo to tu kdysi jiné ;). Já osobně jsem tu byl přes 3 roky ve funkci moderátora a admina. FW je vlastník servera, takže nevidím důvod proč by neměl být Manažer. Když je to jeho majetek. Mimochodem, NaStraz je můj účet, jen jsem na něm přihlášený na telefonu. Proč je tu jeden admin ? Myslíš toho mamlase, který zapříčinil pád serveru ? To osobně také nevím, co tu ještě dělá. Ale nejspíš FW potřeboval vyplňit tu prázdnotu, která tu byla. Ale očividně tím udělal chybu. Co proti tobě mám ? To, že lezeš FW do zadku, jako builder si se choval jako idiot, pomlouval si většinu adminů, co tu byla. Vysmíval ses, když nám FW sebral GM a měl jsi z toho hroznou srandu. K hráčům ses choval jako imbecil a tím kazil i pověst zbytku AT. To proti tobě mám a tím se nic nezmění. Neumíš sám v sobě vyhledat chybu. Připadáš si dokonale ? 
Před 1875 dny

Témat: 5
Příspěvků: 16
Hráč
Jo Walla chápu že je manažer akorát sem to dost blbě napsal, chtěl sem tim poukázat hlavně na to, že Wall je manažer který na ten server sere a admina tu má jenom jednoho a to by tu chtělo adminu aspoň 5 ale je to asi zbytečnost tu psát bo se asi nic nezměni.   
Lilipop
 
Naposledy upraveno: Před 1875 dny
Like
0
Před 1875 dny

Témat: 12
Příspěvků: 211
Hráč
Odpověděl sis sám. Můžeš tu fňukat, brečet, stěžovat si jak chceš. Ale ničemu ti to nepomůže. Sám moc dobře vím, o čem mluvím. 
Like
Před 1875 dny

Témat: 9
Příspěvků: 170
Hráč
Zdravím,

Jakož to dlouhohrající člověk zde bych se i já rád vyjádřil.. 

Sever pokuď se to ještě dá takhle nazvat jde do kytek poslední rok a půl... Ano začalo to rozpadem starého Teamu.
To nemůže nikdo popřít i kdyby chtěl sebevíc. 
Jsou tu sice jisté lopaty co si hrajou na administratory (na nikoho neukazuju) ale jejich inteligence je natolik nizká že ze sebe dělalí jen hlupáky. 
A časová vytíženost či nezájem majitele svědčí tomu že tu všichni brečí zbytečně. A nejlepší řešení je si stavby uložit do schematicu a přesunout se jinam. 

Přeji hezký zbytek dne
 
Naposledy upraveno: Před 1875 dny
Před 1875 dny

Témat: 15
Příspěvků: 305
Hráč
Lilipop
Ano bývalo to jiné a pak se stalo pár příhod a pak dalších pár a pak dalších pár no a nakonec to již nebylo pro členy starého AT snesitelné a tak jsme postupně jeden po druhém odcházeli. Avšak je zajímavá korelace s naším odchodem a začátekm postupného úpadku.
Nerad se vyjadřuji ke skomírající mrtvole ale faktem je že 7lidí v pátek odpoledne je tak nějak vypovídající o současném stavu.
A tady je jeden starší screen kdy naposledy tu bylo online 89lidí?
S pozdravem,
C.
Like
Téma je zamknuto
Celkem je online 0 uživatelů webu.
Celkem je online 0 hráčů na serveru.
Chat
Před 6 dny
:D zelenicitron je ofline ale vidim ho
Před 7 dny
kdyz nikto neprid jenom stepa party bude 15:11
Před 7 dny
pride nekdo
Před 8 dny
Já taky přijdu
Před 9 dny
uz se tesim na oslavu
Před 10 dny
Já taky přijdu
Před 10 dny
Beru pití a něco na grill
Před 10 dny
UwU
Před 10 dny
jump2 OwO
Před 12 dny
bude to o 14:10 az 14:25 11.4
Před 12 dny
kk
Před 14 dny
v 11.4 mam narodeniny moje meno TobiasaRafael81 bude party pozývam vas všetkých
Před 14 dny
tady tobi
Před 19 dny
uni :o
Před 27 dny
Huh.. o-o
Před 28 dny
Jméno našeho Pána je zalité krví

Přihlásit se

Jméno ve hře:
Heslo:
Přihlásit se

IP adresa serveru

1.19

Nevíte, jak se připojit?

Nahraný čas:
Naposledy ve hře:
Naposledy na webu: